Spájkovacie rámy pre vlnové cínovanie - CBC a DUROSTONE

CBC je materiál, který se vyznačuje dlhou životnosťou vo veľmi drsnom prostredí, ktoré je typické pre vlnové cínovanie. Súčasné testy z výroby vlnového cínovacieho zariadenia dokazujú vynikajúcu odolnosť proti vysokým teplotám, teplotným šokom a agresívnymi chemikáliami. Životnosť tohto nového materiálu prevyšuje svojimi vlastnosťami  iné súčasné materiály.

Materiál je dostupný v troch variantách. Všetky varianty sú ľahčené a ponúkajú výhody oproti hliníku, titánu a ďalšími kompozitnými materiálmi. Je rozmerovo stály, plochý, teplotným šokom odolný a chemicky odolný v nepriateľskom prostredí, ktoré vzniká pri vlnovom cínovaní. Materiál je kontrolovaný aby nebol deformovaný, skrútený, povrchovo odolný a aby ďalej mohol byť mikro-pieskovaný na najtesnejšiu možnú povolenú toleranciu.
Technické parametre...

DUROSTONE

Durostone je sklolaminát špeciálne navrhnutý pre rôzne varianty spracovania. Má výborné mechanické vlastnosti pri vysokých teplotách. Nízká tepelná vodivosť zabezpečuje optimálny rozvod tepla a zabraňuje poklesu teploty. Živica použitá v Durostone poskytuje odolnosť voči chemikáliam. Všetky materiály sú rozmerovo stále a udržujú si svoju plochosť aj napriek opakovaným cyklom v PCB výrobnom prrocese. Krátkodobá operačná teplota je okolo 350 ºC a štandardná operačná teplota je 260 ºC. Durostone odolává tuhnutiu pri cínovacom procese bez delaminácie.

Dostupné sú tri typy Durostonu:

  • CHP760 – štandard, pre všeobecné použitie
  • CAS761 – antistatický
  • CAG762 – antistatický odrážajúcí svetlo, vhodný pre infračervené a optické senzory

Technické parametre...


Vrstvené materiály dodáváme ako opracované diely na CNC strojoch podľa dokumentácie zákazníka. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, s potešením pre Vás pripravíme cenovú ponuku.

Ukážky spájkovacích rámov

 

 Návrat do sekcie laminátov  

 

Produkty

AKTUALITY